Plexiglas schermen
voor in de kantoortuin

Maak nu de stap naar veiligheid voor uw medewerkers. Geef uw personeel de kans om weer naar het werk te komen, samen te werken en zelfs in kleine aantallen te vergaderen. Zonder zorgen over besmettingsgevaar. Na afloop van de coronacrisis zullen wij de kans bieden om de schermen te transformeren tot privacy schermen.

Voordelen

Uw medewerkers verdienen het om veilig hun werk te kunnen doen.
Om deze reden bieden wij een aantal voordelen.

Betaalbaar

De Safetyplexi moet voor ieder kantoor of kantooromgeving toegankelijk zijn.
Hier is rekening mee gehouden in de
prijsstelling.

Flexibel in gebruik

Opstellingen zijn flexibel aan te passen. Oplossingen voor na crisistijd zijn in ontwikkeling.

Hoge kwaliteit

De Safetyplexi is van stevig materiaal en bestaat uit een opzichzelfstaande constructie. Het Plexiglas is krasvast en makkelijk te reinigen met afwasmiddel.

Veiligheid

De schermen beschermen ons tegen verspreiding van het Covid-19 virus. Zo worden er minder mensen ziek en kan de situatie onder controle worden gehouden.

Onze oplossingen

Flexi Plexi voor uw medewerkers

Geef uw medewerkers een persoonlijke afscherming voor optimale veiligheid. Hiermee wordt de drempel om vragen te stellen op de werkplek lager en is er bescherming voor iedereen.

Flexi Plexi voor vergaderruimtes

Geef de medewerker een persoonlijke afscherming voor optimale veiligheid aan de vergadertafel. Hiermee wordt overleggen met meerdere collega’s makkelijker en is er bescherming voor iedereen.

Richt uw bedrijf, kantoortuin of vergaderruimte in met de juiste bescherming

Wij hebben verschillende oplossingen voor uw bedrijf en medewerkers. Of het nu gaat om vergaderingen, klantcontact of werken op de werkplek, wij kunnen de oplossing bieden.