Skip to content

Plexiglas schermen
voor op school

Zorg ervoor dat leerlingen en leerkrachten veilig naar school kunnen. De Safetyplexi schermen zijn met een laag budget haalbaar. De perfecte oplossing voor het basisonderwijs, middelbaar onderwijs en zelfs hoger onderwijs.

Voordelen

Iedere leerling en leerkracht verdient het om veilig onderwijs te volgen en te bieden.
Om deze reden bieden wij een aantal voordelen.

Betaalbaar

De Safetyplexi moet voor iedere (onderwijs)instelling en ondernemer toegankelijk zijn.
Hier is rekening mee gehouden in de
prijsstelling.

Flexibel in gebruik

Opstellingen zijn flexibel aan te passen. Oplossingen voor na crisistijd zijn in ontwikkeling.

Hoge kwaliteit

De Safetyplexi is van stevig materiaal en bestaat uit een opzichzelfstaande constructie. Het Plexiglas is krasvast en makkelijk te reinigen met afwasmiddel.

Veiligheid

De schermen beschermen ons tegen verspreiding van het Covid-19 virus. Zo worden er minder mensen ziek en kan de situatie onder controle worden gehouden.

Onze oplossingen

Flexi Plexi voor uw leerlingen

Geef iedere leerling een persoonlijke afscherming voor optimale veiligheid. Hiermee wordt uitleg aan de tafel van de leerling makkelijker en is er bescherming voor zowel het kind als de leerkracht.

Flexi Plexi voor uw leerkrachten

Geef iedere leerkracht een persoonlijke afscherming voor optimale veiligheid. Een vraag stellen aan het bureau is voor een leerling makkelijker en is er bescherming voor zowel het kind als de leerkracht.

Flexi Plexi voor de instructietafel

Geef de leerling en leerkracht een persoonlijke afscherming voor optimale veiligheid aan de instructietafel. Hiermee wordt uitleg aan de tafel aan meerdere leerlingen tegelijk makkelijker en is er bescherming voor zowel de kinderen als de leerkracht.

Richt uw school of klaslokaal in met de juiste bescherming

Wij hebben verschillende oplossingen voor uw leerlingen en leerkrachten. Of het nu gaat om vergaderingen, oudercontact, werken aan het bureau, of aan de instructietafel, wij kunnen de oplossing bieden.